Stratego Waterloo is een spannende variant op het klassieke bordspel Stratego


Spel stratego Waterloo nieuw van spel uitgever Jumbo
 
(15-06-2015) Het is dit jaar 200 jaar geleden dat Napoleon in Waterloo werd verslagen door het Britse- Nederlandse, en het Pruisische leger.
Spel Strateego Waterloo nieuw van Jumbo spellen.
Bordspel uitgever Jumbo, komt ter gelegenheid van deze belangrijke historische gebeurtenis met een nieuwe variant op het populaire bordspel Stratego.

uitleg: Stratego Waterloo

Stratego Waterloo is een nieuw bordspel met drie varianten. De klassieke variant het basis spel, en een expertspel. De Franse speler beschikt over een leger van 47 stukken. De Geallieerde speler beschikt over een leger van 45 stukken, maar kan na de 12de speelbeurt rekenen op versterking van het Pruisische leger met 13 stukken. Afhankelijk van de variant moeten de spelers proberen om elkaar te verslaan op het slagveld door elkaars vluchtroute te bezetten. De spelers proberen de overwinning te behalen door hun eenheden zodanig op te stellen dat ze verschillende aanvallen van hun tegenstander kunnen afslaan en zelf succesvolle aanvallen kunnen uitvoeren. De speler die er als eerste in slaagt om minstens twee van zijn eenheden op de geheime vluchtroute van zijn tegenstander te krijgen, wint de veldslag en dus ook het spel. Deze vluchtroute wordt bepaald door een aan het begin in het geheim ontvangen kaart. Met dit bordspel kunnen de spelers, zelf een nieuwe wending geven in de Slag om Waterloo.

Adviesprijs €49,95
Ter gelegenheid van deze gebeurtenis bieden wij het spel aan voor € 41,95
Nu stratego waterloo kopen? klik hier>>>
Lees meer  review : Boardgamegeek.com.
Of bekijk de Video uitleg:>>.