Tantrix een uitdagend familiespel,


Tantrix  een uitdagend familiespel

Deze maand een bijzonder leuk  strategisch spelletje: Tantrix®. Het leuke aan het spel is dat je het solitair kunt spelen,  maar het nodigt ook uit om het samen te spelen. Het heeft de elementen van een gezelschapsspel. De geluksfactor en je strategie spelen zeker een rol, maar hebben een perfecte mix.

Tantrix_Tegel
Het principe van het spel is heel simpel: Je schuift de zeshoekige stenen tegen elkaar en je zorgt ervoor dat de kleurenslangen op elkaar aansluiten. Wel even de aandacht er bij, want elke steen heeft een uniek kleurenpatroon. Je bent verplicht een passende steen te leggen en ongewild ben je je rivalen aan het helpen zijn Trantrixlus te verlengen. Aan het eind van een spelletje ligt een fraai kunstwerk vol krioelende gekleurde lijnen.

Dit alles staat zeer goed uitgelegd in de handleiding van het spel. Stapsgewijs worden de spelregels je uitgelegd En al snel heb je Tantrix in je vingers.

Voorbeeldje van een Tantrixpatron
In ons assortiment vind je de populairste versie: Tantrix Game Pack, en Trantrix Match.  Maar ook aan hen die kleurenblind zijn is gedacht. Voor hen is er de Tan trix  kleuren blind versie.

Tantrix leent zich ook goed voor om mee op vakantie te gaan:  stevig materiaal in een handig meeneem etui