Home     Gooische Koeien - kaartspel
Gooische Koeien - kaartspel

Gooische Koeien - kaartspel


Anderen kochten ook:

Gooische Koeien - kaartspelWelke speler maakt de foute Gooische koeien het meest naar hun zin met geld, mooie stieren, diamanten en trendy telefoontjes?


7.95

€ 4.99

Ja, Levertijd - 1- 2 werkdagenArtikelcode: TGM-GOK

 

Welke speler maakt de foute Gooische koeien het meest naar hun zin met geld, mooie stieren, diamanten en trendy telefoontjes? De koeien hebben een prachtige villa laten bouwen. Nu nog een rijke stier, die chique maar vooral dure design cadeaus voor ze koopt. Want wat is er nu bevredigender dan shoppen?

Een ring met een joekel van een diamant, een design handtasje, chique pumps, een eigen trendy uiermobiel en een heuse bling bling zonnebril liggen voor het grijpen. Naast koopkrachtige stieren vormt de plezierstier ook een belangrijke accessoire. Maar pas op voor de FAKE kaart, want je wilt natuurlijk niet met namaakspul gezien worden. Echte Gooische Koeien weten precies wat ze willen! Ook schaamteloos roddelen en verleiden horen bij het leven van deze doortrapte dames.

Gooische Koeien is een vervolg op Koe Zoekt Boer, is zelfstandig te spelen en bevat een speciale Koe Zoekt Boer bonuskaart: de Disco Koe! Geniet van het Gooische leven!