Home     Kolonisten van Catan in Braille
Kolonisten van Catan in Braille

Kolonisten van Catan in Braille


Anderen kochten ook:

Kolonisten van Catan in BrailleDe spelers koloniseren het eiland Catan. Hun dorpen en steden oogsten van aangrenzende landschappen grondstoffen als graan, hout en wol. Deze grondstoffen ruil je met elkaar om de juiste combinatie samen te stellen om nog een dorp, straat of stad te bouwen. Je kunt in ontwikkelingskaarten investeren die een interessante draai aan het spel geven. De speler die als eerste tien overwinningspunten heeft, wint. Het klinkt simpel, maar... pas op voor de struikrover! Het meest gespeelde familiespel van Nederland en omstreken! Winnaar van de "Speelgoed van het Jaar"-prijs in 1999!

Vanaf nu is het spelbeschikbaar in braille.

Op dit moment is de levertijd  21 werkdagen  i.vm. de grote vraag naar het spel,


139.95

€ 133.95

Ja, Levertijd - 1- 2 werkdagenArtikelcode: kol-br001

 

De spelers koloniseren het eiland Catan. Hun dorpen en steden oogsten van aangrenzende landschappen grondstoffen als graan, hout en wol. Deze grondstoffen ruil je met elkaar om de juiste combinatie samen te stellen om nog een dorp, straat of stad te bouwen. Je kunt in ontwikkelingskaarten investeren die een interessante draai aan het spel geven. De speler die als eerste tien overwinningspunten heeft, wint. Het klinkt simpel, maar... pas op voor de struikrover! Het meest gespeelde familiespel van Nederland en omstreken! Winnaar van de "Speelgoed van het Jaar"-prijs in 1999!

Vanaf nu is het spelbeschikbaar in braille.,
Om de speltegels van het spel kolonisten van  catan goed op hun plaats te houden wordt een opvouwbaar bord meegeleverd. Alle benodigde speelkaarten zijn gebrailleerd en de speelstukken voor op het bord worden met pennetjes op hun plaats gehouden.

Het spel is alleen op bestelling leverbaar. Levertijd van het bordspel is  3 weken. Heeft u vragen neen dan contact op met spelletjesgigant op wij willen u graag informeren.