Home     Kooplieden en Barbaren
Kooplieden en Barbaren

Kooplieden en Barbaren


Vindt u dit spel leuk, bekijk dan ook deze artikelen:

Kooplieden en BarbarenDe Kolonisten van Catan: Kooplieden en Barbaren. Eindelijk is de derde grote uitbreiding op het De Kolonisten van Catan gearriveerd. Kooplieden & Barbaren is een verzameling van verschillende manieren om De Kolonisten ...


34.95

€ 32.95

Ja, Levertijd - 1- 2 werkdagenArtikelcode: 999-KOL20B

 

De Kolonisten van Catan: Kooplieden en Barbaren. Eindelijk is de derde grote uitbreiding op het De Kolonisten van Catan gearriveerd. Kooplieden & Barbaren is een verzameling van verschillende manieren om De Kolonisten.

De Kolonisten van Catan: Kooplieden en Barbaren. Eindelijk is de derde grote uitbreiding op het De Kolonisten van Catan gearriveerd. Kooplieden & Barbaren is een verzameling van verschillende manieren om De Kolonisten van Catan te spelen samen met een aantal nieuwe uitdagende scenario’s. De handleiding beschrijft 4 varianten en 5 scenario’s, die in meer of mindere mate met elkaar en met De Zeevaarders en Steden & Ridders gecombineerd kunnen worden. Zo vinden we een havenmeester, die spelers met nederzettingen op havenlocaties met punten beloont. Of een vriendelijke struikrover die à la Robin Hood alleen de rijken berooft. Voor de liefhebbers van wat minder geluk is er de variant “Gebeurtenissen op Catan”, waarin de dobbelstenen door een uitgebalanceerd pakket kaarten worden vervangen. Op verzoek van spelers over de hele wereld is er ook een variant waarbij je het basisspel met twee spelers kunt spelen.

Het grootste deel van de handleiding bestaat echter uit de beschrijving van vier compleet nieuwe scenario’s, die op moeilijkheidsgraad zijn gesorteerd. Van het eenvoudige “Vissers van Catan”, via “De Trektocht” naar het slotscenario “Kooplieden & Barbaren”, dat qua niveau niet onderdoet voor het pittige “Steden & Ridders”.

Kooplieden en Barbaren biedt een verzameling nieuwe elementen om De Kolonisten van Catan met een geheel nieuwe spelervaring uit te breiden.

Leeftijd: Vanaf  10  jaar.
Aantal spelers: 3 - 4
Speelduur: circa 75 minuten.

uitgever: 999-Games