Home     Kubb Original (blanco koning)
Kubb Original (blanco koning)

Kubb Original (blanco koning)


Tijdelijk met gratisKubb tafelmodel


KUBB:  Voor ons Nederlanders een nieuw buitenspel, maar de Zweden hebben het al meer dan 1000 jaar geleden uitgevonden! Dit zweedse strijdspel dat draait om behendigheid, tactiek en strategie speel je lekker buiten in het gras, in het zand of zelfs in de sneeuw! Iedere ZACHTE ondergrond is goed.


€ 59.95

Ja, Levertijd - 1- 2 werkdagenArtikelcode: KKL-6001

 

Het originele Kubb spel dat gemaakt is van Rubber Wood, de meest ecologisch vriendelijke houtsoort die gebruikt wordt in de houtindustrie. Kenmerk van dit hout is ook nog dat het supersterk, veerkrachtig is en niet gauw breekt of splintert.
KUBB: Voor ons Nederlanders een nieuw buitenspel, maar de Zweden hebben het al meer dan 1000 jaar geleden uitgevonden! Dit zweedse strijdspel dat draait om behendigheid, tactiek en strategie speel je lekker buiten in het gras, in het zand of zelfs in de sneeuw! Iedere ZACHTE ondergrond is goed.
Het doel is eenvoudig: Het eerste team dat alle ridders omgooit en uiteindelijk de koning, is winnaar van het spel! Het lijkt simpel, maar om het te behalen valt toch nog even tegen hoor.

De totale kubbset bestaat uit:
  • 1 draagtas van katoen
  • 1 fullcolor vouwfolder met spelinstructies in 8 talen
  • 10 ridders (kubbs): Afmeting: 150 mm x 55 mm x 55 mm
  • 1 koning: Afmeting: 300 mm x 70 mm x 70 mm
  • 6 werpstokken: Afmeting: 300 mm x Ø 40 mm
  • 4 hoekstokjes: Afmeting: 300 mm x Ø 15 mm