Home     Rummikub The Original XP 6 Spelers
Rummikub The Original XP 6 Spelers

Rummikub The Original XP 6 Spelers


Rummikub The Original XP 6 Spelers


Editie voor 6 spelers, leeftijd vanaf 7 jaar.


Overal ter wereld ontdekken steeds meer mensen Rummikub. Een spannend spel waarin een combinatie van geluk en strategisch inzicht voor urenlang boeiend speelplezier kan zorgen. Wie legt de slimste combinaties? Een spel dat inzicht, durf en tactiek combineer. Maar dit keer nog meer pret in plaats van maximaal 4 spelers kunt u met deze editie met in totaal 6 mensen Rummikub spelen. Rummikub kent verschillende basisvarianten, dat betekent dat werkelijk het hele gezin het spel kan spelen. De eerste die al zijn stenen op tafel heeft gelegd is de winnaar!


44.95

€ 39.95

Ja, Levertijd - 1- 2 werkdagenArtikelcode: Gol-50104

 

Overal ter wereld ontdekken steeds meer mensen Rummikub. Een spannend spel waarin een combinatie van geluk en strategisch inzicht voor urenlang boeiend speelplezier kan zorgen. Wie legt de slimste combinaties? Een spel dat inzicht, durf en tactiek combineer.

Maar dit keer nog meer pret in plaats van maximaal 4 spelers kunt u met deze editie met in totaal 6 mensen Rummikub spelen. Rummikub kent verschillende basisvarianten, dat betekent dat werkelijk het hele gezin het spel kan spelen. De eerste die al zijn stenen op tafel heeft gelegd is de winnaar!

Inhoud:
   - 160 Speelstenen
   - 6 Opzet plankjes
   - Spelregels

Leeftijd: Vanaf 7 jaar
Aantal spelers: 2-6
Speelduur:  20 - 40  minuten
uitgever:
Goliath Games